EINA, conèixer com va néixer i el moment en que és vivia

14 mar 2016

EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona acumula una àmplia experiència de dedicació a un ensenyament obert, innovador i relacionat amb els corrents internacionals de la creació contemporània en l’àmbit del disseny i l’art.

Des que es va fundar, l’any 1967, el seu esperit crític, una constant en la trajectòria del centre, l’ha portat a una actualització permanent i per aquesta raó han sorgit d’EINA diferents generacions de creadors que han participat activament en la configuració i renovació del seu entorn cultural.

Per aquests motius, han decidit començar a digitalitzar tota la documentació textual, fotogràfica i diapositives per poder difondre i conèixer millor com van ser aquells inicis i el moment en que és vivia.

Crossland ha sigut l’encarregada de tractar i digitalitzar aquests material.

Per a més informació és pot contactar amb EINA

© Crossland | 2018